Видавництво «Мала академія» презентує науково-популярні книжки

5 жовтня, 15:00, Центральна бібліотека ім.Т.Г.Шевченка для дітей м.Києва (просп. Перемоги 25А) В

Валентина Вздульська «Фотофан»

Видання розповідає дітям і підліткам про мистецтво фотографії. Письменниця розповість про теорію та історію фотографії, а також згадає про завдання, які допоможуть розширити творче бачення й навчать робити цікаві й креативні знімки.

 

13 жовтня, 15:00, Центральна бібліотека ім.Т.Г.Шевченка для дітей м.Києва (просп. Перемоги 25А)

Настя Музиченко «Історія на 14-й колії»

Книга легко і цікаво розповість історію, що трапилась на вокзалі Київ-Пасажирський з іграшковим паротяжиком Грюком. Разом з ним ви познайомитесь з неповторними мешканцями 14-ї колії, де розташовано музей залізничного транспорту. Юна Дрезина, швидкий Маневровий, пан Паротяг із Будапешту та інші жителі музейної виставки допомагатимуть і даруватимуть родинний затишок малюкові. А також розкажуть про себе та про історію залізниці в Україні. Історія, яку розповіла Настя Музиченко, поєднує в собі звернення до історії загалом та розвитку вітчизняного залізничного транспорту зокрема, а також сприяють відкриттю цікавих локацій у Києві.

 

28 жовтня, 16.00, Музей історії туалету (м.Київ, вул.Рибальська, 22)

Марія Артеменко «Туалетна справа. Цілком таємно»

Нон-фікш на делікатну тему, яка насправді приховує багато цікавих фактів про культуру, історію, архітектуру й побут. А також туалетний гумор і все те, про що ви навіть не здогадувалися, йдучи до туалету. Буде весело і зовсім не соромно.

Організатор: БараБука.

Видавництво “Мала академія” презентує науково-популярні книжки
Догори