«МАН-Юніор Ерудит» – найбільший конкурс МАН, на якому маєте можливість показати всій країні свої знання з історії, астрономії, екології, техніки. А ще можна потренувати логічне та критичне мислення.

Участь у конкурсі допоможе поглибити свої знання в науці, якою захоплюєшся, потренуватися і набратися досвіду перед створенням власного STEAM-проєкту. Ви долучитеся до всеукраїнської наукової спільноти та знайдете однодумців.

Змагання відбуваються в номінаціях:

«Історик-Юніор», якщо з легкістю перерахуєте по порядку всіх українських гетьманів і пам’ятаєте хронологію Української революції, а ще можете пояснити, чим енеоліт відрізняється від бронзової доби.

«Астроном-Юніор», якщо в карту зоряного неба зазираєте частіше, ніж у Google Maps, а «темна матерія» і «пояс Койпера» – знайомі та зовсім не лячні поняття.

«Технік-Юніор», якщо поіменно знаєте усіх, чиї портрети висять у кабінеті фізики, а також без проблем вирішуєте задачі на логіку.

«Еколог-Юніор», якщо замість гортання стрічки соцмереж любите вивчати звірів і птахів, доглядати за рослинами, а сортування сміття — вже звична річ.

Позмагатися зі школярами з усієї України – це ж круто!

Реєстрація триває до 31 жовтня.

Докладніше читайте на сайті МАН: https://cutt.ly/XBwRuLX 

 

 

Всеукраїнський відкритий інтерактивний конкурс «МАН-Юніор Ерудит»
Догори