Мала академія наук України запрошує вирушити у креативну подорож ─ стати Тренером дитячої команди та взяти з нею участь у Міжнародній освітній програмі Destination Imagination у сезоні 2022/2023!

Програма Destination Imagination – найбільша в світі програма розвитку креативності. Вона була започаткована у США і має на меті підготувати учнів до професійних викликів XXI століття, виховати майбутнє покоління лідерів та інноваторів.

Запрошуємо на безкоштовний онлайн-тренінг, на якому дізнаєтеся про цю унікальну програму та умови участі в ній. Після участі в тренінгу та виконання завдання зможете отримати сертифікат про підвищення кваліфікації та стати тренером команди!

Навчитеся креативити, мислити гнучко і критично, розвините та вдосконалите навички роботи в команді, самостійно приймати рішення i розв’язувати проблеми. Саме ці навички допомагають ставати топменеджерами, підприємцями та лідерами думок!

Тренінг відбуватиметься в онлайн-форматі з 10:00 до 15:00 год.

Обирайте зручну для вас дату: 8, 15, 22 або 29 жовтня 2022 року і реєструйтесь за посиланням: https://forms.gle/cbeA3C6CVBhxBXwR6

Реєстрація на конкретний день закривається при досягненні максимальної кількості учасників.

Інформацію про програму ви можете знайти на сторінці у Facebook: https://www.facebook.com/DIUkraine та на сайті МАН: https://man.gov.ua/educators/courses/novij-sezon-destination-imagination

Закреативимо!

П’ятий сезон міжнародної освітньої програми Destination Imagination
Догори