16 вересня відбулася довгоочікувана зустріч викладачів-науковців Дитячої академії «Футурум» і маленьких дослідників-винахідників!

Якщо для Дитячої академії «Футурум» – це був святковий День відкритих дверей, то для дітей – перший день відкриттів у галузі астрономії, фізики, хімії!

Про що були діалоги? Що юні шукачі досліджували на заняттях?

Скільки зір на небі ми можемо побачити неозброєним оком, а скільки – у телескоп? Що ми знаємо про сузір’я? Які сузір’я завжди видно над Україною? (Викладач: Альона Мозгова, канд. фіз.-мат. наук).

Що таке коливання і хвилі? Які є типи хвиль – від радіохвиль до світлових? Що є акустичним резонансом? Чи можна малювати звуком? (Викладач: Василь Пономаренко, канд.фіз.-мат. наук).

Чи справді хімія – це наука про дивовижні перетворення і майже чаклунство? Як перетворити воду на молоко, начаклувати газовану воду? Як отримати кольорові розчини із безбарвних та навпаки? (Викладач: Тетяна Халявка , канд. хім. наук, доцент).

Викладачі раділи маленьким успіхам дітей і були щасливі бачити в очах вогник інтересу до знань і науки!

Щиро чекаємо нових зустрічей у нашому ФУТУРУМІ!!!

 

Зареєструватись на навчання у Дитячій академії “Футурум” на 2023-2024 навчальний рік можна за посиланням:https://cutt.ly/IwsBjLWk

У Дитячій академії «Футурум» відбувся День відкритих дверей
Догори