Понад 50 країн світу проводять регіональні відбори Startup World Cup, визначаючи переможця, який представлятиме їх у Великому фіналі та змагатиметься за приз розміром 1 000 000 доларів США.

Подайте свою заявку, якщо хочете стати учасником/-цею найбільшої конференції-пітчингу стартапів з фіналом у Кремнієвій долині — Startup World Cup.

Організатором конкурсу є міжнародна венчурна компанія Pegasus Tech Ventures, загальні інвестиції якої становлять $14 млрд, а в портфель входять такі компанії, як SpaceX, Airbnb, SoFi та ін.

Startup World Cup – це не лише про змагання стартап-команд. Великий фінал у Кремнієвій долині — це унікальна можливість зустрітися з провідними інвесторами, засновниками та керівниками інноваційних гігантських корпорацій, таких як Apple, Netflix, Siri, Softbank, LinkedIn, Cisco, Khosla Ventures. Постійними спікерами конкурсу є Стів Возняк, Марк Рендольф, Адам Чаєр, Марсело Клаур, Рід Хоффман, Джон Чемберс та багато інших успішних бізнесменів. Учасники Великого фіналу мають можливість не лише презентувати свій проєкт, а й поспілкуватися наживо з «акулами бізнесу», почути поради світових експертів, знайти партнерів та майбутніх інвесторів.

Бізнес-інкубатор Ukrainian Future є офіційним представником Startup World Cup в Україні та організатором регіонального відбору конкурсу –  Startup World Cup Ukraine з 2020 року.

У разі перемоги на регіональному відборі, представник стартапу зможе фізично представити Україну на фіналі у США в грудні 2023 року.

Детальніше про український регіональний відбір та реєстрація за лінком:

https://ufincubator.com/…/programi…/6_startup-world-cup

Найбільша конференція-пітчингу стартапів з фіналом у Кремнієвій долині
Догори