А можна про складну науку зрозумілою мовою? Можна!

Де послухати надзвичайно цікавезні наукові лекції, які були б зрозумілими і доступними для розуміння навіть дітям? Ну, звичайно, в Академії «Футурум»!

«Просто про складне: наука дітям» – крутяцький проєкт, який розповідає дітям про науку доступно, легко і цікаво. «Просто про складне: наука дітям» – це щотижневі онлайн-лекції з різних тем і питань, які найчастіше цікавлять дітей. Лектори – фахівці з різних галузей знань: фізики, астрономії, хімії, географії, історії та ін.

У жовтні:

4 жовтня ти дізнаєшся, чому деякі тварини впадають в сплячку.

Поговоримо про те, що таке сплячка і як на неї реагує організм тварин. Хто взагалі «засинає», для чого тваринам це потрібно і як людина користується занннями про сплячку.

11 жовтня розглянемо тему «Маловідомі, географічні подорожі до періоду Великих географічних відкриттів.

Дізнайся, чому європейці XV ст. – не перші, хто дістався нових континентів. Ще задовго до періоду Середньовіччя інші народи досліджували землі, які європейці перевідкриють пізніше. Зокрема нормани, араби, китайці та ін.

18 жовтня торкнемося теми харчування.                                                                                                                                                                          Що спадає на думку першим, як згадуєш про білки? Мабуть, що вони корисні для організму. Проте насправді білки бувають агресивними і можуть спричинити хвороби. Про це і поговоримо.

25 жовтня розглянемо водні об’єкти Землі.                                                                                                                                                            Побувай в унікальних місцях нашої планети онлайн і дізнайся про особливості її водної оболонки. І все це інтерактивно й в ігровій формі.

Щоб відвідати лекції, реєструйся на проєкт за лінком: https://cutt.ly/YVlwyAY

Проєкт «Просто про складне: наука дітям»
Догори