15 золотих медалей, 10 срібних і 2 бронзові. А ще 7 спеціальних відзнак та 2 командні нагороди від міжнародних організацій. Так юні МАНівці відзначилися на шоу інновацій INOVA-2023!

26–29 вересня у м. Загреб (Хорватія) відбулося Міжнародне інноваційне шоу INOVA. Учні МАН привезли зі змагання комплект нагород, показавши міжнародному журі, як досліджують шумопоглинання дерев, моделюють дистанційний бойовий модуль, створюють онлайн-конструктор курсів і навчальну платформу.

«Щиро радію досягненням МАНівців у рамках Міжнародного інноваційного шоу INOVA. Кожен рік українська делегація демонструє високий рівень на цьому заході. Наші діти невпинно вражають світ темами своїх досліджень і розробок, а також якістю виконання цих робіт. Цього року за проєктами видно, що в пріоритеті технології майбутнього, екологія, інновації та, звісно, подолання проблем, які виникли внаслідок терористичних дій агресора в нашій країні. Для прикладу, розробка засобу діагностики неконтрастних осколків у тілі поранених та робот “Аватар”, призначений для розмінування. Досягнення учнів-членів МАНУ мотивує нас усіх не зупинятися у своїй діяльності, працювати більше й наполегливіше, створюючи нові можливості для реалізації та знайомства з наукою молодого покоління українців», – прокоментував перемоги МАНівців на INOVA президент МАНУ Станіслав Довгий.

Читайте більше про всіх переможців та їхні проєкти у новині на сайті МАН http://surl.li/lqabw

Перемоги МАНівців на шоу інновацій INOVA-2023
Догори