Минулого тижня 6 українських винахідників презентували свої роботи на престижній міжнародній виставці Geneva Invention Show.

Geneva Invention Show — це понад 1000 інновацій та винаходів, понад 10000 відвідувачів та 87 профі з різних сфер науки та технологій у складі міжнародного журі.

Тут манівці вибороли 2 золоті та 3 бронзові медалі!

  • Андрій Маврін, учень Політехнічного ліцею НТУУ «КПІ» Києва, здобув золоту медаль. Він розробив кріо-вібруючий метод переробки шин.
  • Назар Олійник створив станцію для вимірювання якості повітря, що здатна фіксувати дрібнодисперсний пил. Назар — золотий переможець із Полтавського міського ліцею №1 ім. І. Котляревського.
  • Ірина Красовська, учениця Ліцею №38 Львівської міської ради, здобула бронзову медаль. Вона винайшла новітній механізм уникнення зволоження цукру в роботизованому дозаторі.
  • Микита Мудрий (маріуполець) також здобув бронзову медаль. Хлопець створив обфускаторний підхід до захисту NET застосунків.
  • Ілона Тилевна із Київського ліцею «Наукова зміна» стала ще однією бронзовою призеркою. Дівчина створила програмне забезпечення для проєктування житлових комплексів різного масштабу, відповідно будівельним нормам.
  • Олег Іванків, студент Львівського національного університету ім. І. Франка, презентував свій проєкт на виставці. Він створив новітню зарядну смарт-станцію «Акер». До речі, про проєкти Олега й Ілони можете більше дізнатися в одній зі статей на нашій #МАНплатформа: https://cutt.ly/QNjrSpH
МАНівці захистили винахідницькі проєкти на Geneva Invention Show
Догори