ГО «Смарт освіта» за підтримки МФ «Відродження» створила безплатну психологічну платформу-каталог Resilience.help.

Resilience.help – це безплатна психологічна платформа-каталог, що обʼєднує найкращі світові та вітчизняні практики психологічної допомоги всім учасникам освітнього процесу та актуальні тренінгові програми від ГО «Смарт освіта». Зокрема, «Психосоціальна підтримка для освітян».

Усі тренінги є сертифікованими програмами з підвищення кваліфікації. Тут зібрані навчально-методичні ресурси, інструменти та техніки, статті на психологічну тематику.

Користувачі зможуть дізнатися більше про те, як зберігати внутрішню рівновагу за будь-яких обставин, впоратися з травматичним досвідом, відновити продуктивність. А також про вікові реакції на травматичні події, подолання стресу в дітей та про те, як говорити з дітьми про війну.

На базі платформи кожен користувач може зареєструватися і мати власний кабінет, аби зберігати для себе необхідні матеріали та бути в курсі всіх новин платформи й відкриття реєстрації на тренінги.

Для розробки матеріалів для Resilience.help та концепції платформи використовували лише доказові методи психотерапії. Залучили команду фахівців, зокрема, дитячу психологиню Світлану Ройз та партнерів із Громадської організації «Асоціація ЕМДР в Україні – фахове об’єднання зі спеціальної травматерапії».

Також для роботи над платформою та створення нових тренінгових програм команда проводить соціологічні опитування.

В Україні створили психологічну платформу-каталог «Resilience.help» для освітян, батьків та психологів
Догори