Цікавитесь архітектурою, мрієте розвивати урбанізм, створювати проєкти сучасних ЖК, бізнес-споруд і парків? 

Тоді вітаємо в клубі майбутніх архітекторів та архітекторок. Адже саме вони є тими фахівцями та фахівчинями, які роблять наші міські простори комфортними, інклюзивними й естетичними. А реалізувати свої навички вони можуть, працюючи в архітектурних бюро, державних установах або в проєктах, які запускають самостійно!
Детальніше про цю професію розказує герой профорієнтаційного відеопроєкту «#CVIDOMI: відбудовувати країну» — Максим Головко, архітектор та співзасновник ГО Урбанина. Нині він займається проєктами, спрямованими на покращення життя містян.
Із чого він починав свій шлях? Чи стикався з гендерними стереотипами? Як війна вплинула на його роботу? Та чи правда, що архітекторський фах буде непотрібен через 10 років? Максим відповідає на всі ці питання, розвінчує міфи та дає поради всім тим, хто замислюється про цю важливу для відбудови нашої країни професію.
Дізнавайтесь більше про професію архітекторів:  https://youtu.be/8iKCiKjUhhg
Кампанію #CVIDOMI: відбудовувати країну реалізує Мала академія наук України для кампанії #CVIDOMI_відбудовувати_країну в межах проєкту «Трамплін до рівності», що імплементується Фонд Народонаселення ООН в Україні – UNFPA Ukraine у партнерстві з Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та за фінансової підтримки Embassy of Sweden in Kyiv.
Подкаст «Наукові теревені»: архітектор Максим Головко
Догори