Вікторія — інженерка-будівельниця та керівниця напрямку розвитку нових продуктів у будівельній компанії SAGA Development. Вона на власному прикладі показує та доводить, що можна збудувати успішну кар’єру у сфері попри гендерні стереотипи.

Будівництво потребує зваженого системного підходу, що найголовніше. Серед моїх колег є хороші як жінки-керівниці, так і чоловіки-управлінці. Коли ви спеціалісти у галузі, мають місце такі якості як емпатія, уважність, людяність та ресурсність, вибудовування довгострокових відносин з командою. І, звісно, потрібно володіти хард-скілами у своїй професії як спеціаліст чи спеціалістка. А від статі це не залежить ніяк.

У випуску відеопроєкту Вікторія дає поради, як розпочати свій шлях у будівельній галузі, де здобути знання та попрактикуватися. А ще руйнує уявлення, що подібна робота обмежується будівельним майданчиком.

Переходьте на ютуб: https://youtu.be/bE1hD-b7cic

Кампанію #CVIDOMI: відбудовувати країну реалізує Мала академія наук України в межах проєкту «Трамплін до рівності», що імплементується Фонд Народонаселення ООН в Україні – UNFPA Ukraine  у партнерстві з Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та за фінансової підтримки Embassy of Sweden in Kyiv.

Подкаст «Наукові теревені»: інженерка-будівельниця Вікторія Запара
Догори