У випуску відеопроєкту #CVIDOMI: відбудовувати країну дізнаєтесь про роль дронів у сільському господарстві.

Чому вони такі важливі не лише для України, а й світу поділився оператор БПЛА у групі компаній DroneUA Сергій Гурзенков.

У цьому випуску дізнаєтесь, які навички потрібні у професії операторів/ -ок БПЛА, де можна здобути спеціальну освіту та чи необхідна фізична підготовка.

Сергій Гурзенков, оператор БПЛА в сільському господарстві з компанії DroneUA розповість:

  • Чи перейшли друзі Сергія у агрогалузь слідом за ним, побачивши перспективу для зростання?
  • Як багато дівчат наразі із ним працюють у цій сфері та як без жодних упереджень стають успішними, зокрема як операторки агродронів.
  • Як з дитинства мріяв стати фермером, але опинився в агрогалузі на посаді оператора дрона й зовсім про це не шкодує. Адже переконаний, що здобутий досвід йому точно знадобиться в майбутньому, а ця професія тільки набирає обертів.
  • Які вони — будні операторів/ -ок БПЛА в сільському господарстві?

Хочете дізнатися більше про перспективи професії й про те, чому вона буде серед топових професій для відбудови країни? Переходьте за посиланням: https://youtu.be/3PUwLLk_YYM

Кампанію #CVIDOMI: відбудовувати країну реалізує Мала академія наук УкраїниJAS.Ukraine в межах проєкту «Трамплін до рівності», що імплементується Фонд Народонаселення ООН в Україні – UNFPA Ukraine у партнерстві з Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та за фінансової підтримки Embassy of Sweden in Kyiv.

Подкаст «Наукові теревені»: оператор БПЛА Сергій Гурзенков
Догори