Випуск для тих, хто цікавиться медичною сферою, полюбляє технології та хоче мінити світ на краще.

Вас точно зацікавлять медтех-стартапи.

Що це? У чому їхня особливість? Та чи достатньо просто розбиратися в медицині або в технологіях, щоби створити власний стартап? Про це розказує в подкасті «Наукові теревені» Ксенія Бєлкіна.

Вона впроваджувачка медичних ІТ-інновацій та співзасновниця медтех-стартапу «Cardiomo». Їхній продукт — пристрій на основі штучного інтелекту, який по-новому досліджує хвороби серця та рятує людські життя.

У подкасті Ксенія розповідає про власний досвід, особливості розробки такого продукту та запуску його на ринок. А ще ділиться секретами, де ж у вільному доступі можна знайти курс, у якому пояснюють, як залучати інвестиції, збирати команду та будувати процеси для запуску власного стартапу.

Ну і, звичайно, почуєте поради про те, як будувати бізнес попри стереотипи.

Слухайте тут: http://surl.li/hrzkm

Подкаст створила Мала академія наук України для кампанії #CVIDOMI_відбудовувати_країну в межах проєкту «Трамплін до рівності», що імплементується Фонд Народонаселення ООН в Україні – UNFPA Ukraine у партнерстві з Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та за фінансової підтримки @SwedeninUA.

Подкаст «Наукові теревені»: впроваджувачка медичних інновацій та співзасновниця медтех-стартапу «Cardiomo» Ксеія Бєлкіна
Догори