Інтерактивний науковий контент і відеопроєкти: які можливості пропонує освітня платформа МАН.

#МАНплатформа — це проєкт, який розповідає про науку доказово, просто та інтерактивно водночас. Дізнавайтесь, чим проєкт корисний для вчителів.

  • Матеріали платформи допоможуть гейміфікувати і зробити інтерактивним навчальний процес у дистанційному, змішаному чи очному форматах. Приміром, учитель може запропонувати учням пройти тести, і так закріпити їхні знання.
  • Щоби наповнити уроки мультимедійною складовою — у цьому допоможуть відеопроєкти МАНплатформи. А задля урізноманітнення домашнього завдання стануть у пригоді статті для самостійного опрацювання, які можна запропонувати учням. Завдяки цим матеріалам діти дізнаються більше про науку і тих, хто її творить в Україні та світі — так можна посприяти їх розвитку за науковими напрямами, що їх цікавлять.
  • А щоб і самим переймати досвід колег і покращувати навчальний процес — у цьому допоможуть відеокурси та статті для вчителів.

Продукти платформи охоплюють різні напрями: комп’ютерні й технічні науки, мовознавство, математику, історію, філософію, фольклористику, економіку, екологію та інші. Словом, долучайтеся! Буде суперцікаво й корисно: https://platform.man.gov.ua

Для тих, хто хоч і боїться загубитись у вирі контенту, але все ж хоче дізнаватися про матеріали, анонси подій та можливості від МАН – підписуйтеся на розсилку щотижня ловіть добірку відбірних кориснощів. Переходьте за посиланням: https://forms.gle/gfYNsQJSCE82M15R7

Платформа МАН: освітні можливості для освітян
Догори