Президент МАНУ Станіслав Довгий і сокирянський міський голова Василь Козак відкрили науково-освітній простір «Time to open». Партнеркою простору стала місцева підприємиця Олександра Бойко.

Тут жителі та гості міста будуть пізнавати науку, розвивати творче мислення і креативну уяву, а також опановувати естетичні норми й знання. Це простір, де наука поєднується з мистецтвом, а теорія і практика є невіддільними складовими процесу навчання.

На відвідувачів простору чекають інтерактивні експонати, лабораторія геоінформаційних систем і дистанційного зондування Землі від Малої та благодійного фонду «Можемо разом». Президент МАН Станіслав Довгий від себе подарував простору набір із 16 експериментів для розвитку творчого мислення — «Майстерню креативності».

Команда Музею науки МАНУ з Марією Дубровою, директоркою музею, й Анною Макаровою, менеджеркою з експозиційного простору та освітніх програм, розробила різноманітні науково-освітні програми та заняття для відвідувачів простору.

Науково-освітній простір «Time to open» розміщений за адресою: вулиця Перемоги, 10-А, місто Сокиряни, Дністровський район, Чернівецька область.

Мала академія наук України відкрила новий науковий простір на Буковині
Догори