У межах Всеукраїнської хіміко-біологічної школи Малої академії наук України запрошуємо на курс «Місце злочину. Хімічна зброя. Техногенні катастрофи внаслідок дії хімічних речовин».

Лабораторія експериментальних досліджень «Ex Lab» Національного центру «Мала академія наук України» анонсує курс “Місце злочину. Хімічна зброя. Техногенні катастрофи внаслідок дії хімічних речовин” для учнів 9-11 класів.

На заняттях розглянемо та вивчимо як ідентифікувати різні типи хімічної зброї та техногенних катастроф, особливості її поширення та наслідки для здоров’я людини. Також ознайомимось з основними заходами безпеки при загрозі застосування зброї масового ураження – хімічної зброї та методами захисту, сформуємо навики безпечної поведінки в разі її застосування та в місцях виникнення техногенних катастроф через розповсюдження токсичних речовин різної природи.

Курс триватиме з 30 січня до 20 лютого (лекції щовівторка та щочетверга о 17.00).

Тривалість заняття до 90 хв.

Доступ до відповідних електронних ресурсів буде надісланий учасникам на електронні адреси, зазначені під час реєстрації в період з 29 до 30 січня.

Долучитись можна онлайн, через платформи Zoom та Google Classroom.

Реєструйтесь за покликанням: https://forms.gle/krUU24XmQ5J8WjBn7

Курс «Місце злочину. Хімічна зброя. Техногенні катастрофи внаслідок дії хімічних речовин»
Догори