З 25 по 28 квітня на ВДНГ відбуватиметься книжковий фестиваль «Книжкова країна».

На фестивалі зберуться представники найбільших українських видавництв, письменники, літературні критики, блогери, медійні зірки і затяті читачі..

Книжковий ярмарок

Працюватиме у першому павільйоні й на головній площі ВДНГ. Тут можна буде ознайомитись з виданнями близько 100 українських видавництв: «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА», «Видавництво Старого Лева», «КСД», «Наш Формат», «Віват», «Ранок» та інших.

Зустрічі з письменниками та професійне спілкування з видавцями

Публічні читання та обговорення улюблених новинок, майстер-класи з ілюстрування книжок, Q/A сесії, лекції й інші активності для найбільш допитливих гостей фестивалю.

 

Освітній простір

Майданчик з освітньою літературою та канцтоварами для тих, хто шукає сучасні підручники й посібники, шкільне приладдя, матеріали для творчості й аксесуари для книголюбів. Також у цій зоні проходитимуть майстер-класи та тренінги для дітей, батьків і вчителів.

 

Простір настільних ігор

Розважальна зона, де можна буде позмагатися в настолках від українських видавців Geekach, «Ігромаг», Kilogames та інших.

 

Дитячий майданчик

Простір для найменших гостей фестивалю. Тут проходитимуть квести, тематичні ігри, а також зустрічі з дитячими письменниками.

 

Благодійний стенд

Гості фестивалю зможуть передати книжки в Міжнародний центр підтримки жінок і дітей «Місто добра» та Національну дитячу спеціалізовану лікарню «Охматдит».

 

Вхід — вільний.

Книжковий фестиваль «Книжкова країна»: чого очікувати
Догори