Проєкт покликаний офіційно зробити англійську мовою міжнародного спілкування в Україні, відкрити кожному українцю нові можливості для професії та особистого розвитку, допомогти конкурувати на світовому ринку та отримувати високу зарплату.

Мовна програма допоможе розширити застосування англійської мови в публічних сферах суспільного життя, стимулювати вивчення мови для кожної з груп: освітян, держслужбовців, підприємців, громадян та органів місцевого самоврядування. Це створить сприятливий мовний клімат для усіх, хто живе та працює в Україні.

«Наша глобальна мета – посилити Україну, українців і все українське, зокрема за рахунок виходу на глобальний ринок. І англійська мова – один з необхідних для цього інструментів. Нині 49% опитаних українців не мають жодних навичок англійської мови. І це говорить про те, що близько половини опитаних громадян можуть втрачати додаткові можливості, які можна було б використовувати як для особистісного розвитку, так і для розвитку держави. І цей пробіл може бути заповнений зокрема завдяки змінам в освіті. Тож на державному рівні сприятимемо вивченню англійської мови на всіх рівнях освіти і в будь-якому віці, починаючи від дошкільнят», — зазначив Оксен Лісовий, міністр освіти і науки України.

Детальніше: https: http://surl.li/mwcxo

Програма Future Perfect втілюється Міністерством цифрової трансформації України у співпраці з Міністерством освіти і науки України та МКІП, за підтримки  USAID/UK Aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах / TAPAS» та Фонд Східна Європа. Партнер проєкту — міжнародна технологічна компанія Mastercard.

В Україні стартує національний проєкт з популяризації англійської мови Future Perfect
Догори