Національний центр “Мала академія наук України” запрошує здобувачів освіти 9-11 класів до участі у Всеукраїнській школі з філософії  “Ментальність вільних: Богдан Гаврилишин. Філософія персональної відповідальності та особистої ефективності”.

Зустрічі відбуватимуться з 11 по 22 вересня 2023 року в дистанційному форматі.

Програма Школи передбачає інтерактивні лекції, воркшопи, тренінги, обговорення та дискусії, в межах яких учасники:

  • дізнаються про діяльність, актуальні філософські принципи, ціннісні життєві орієнтири, уроки та настанови всесвітньо відомого й успішного українця Богдана Гаврилишина;
  • подискутують поняття персональної відповідальності й особистої ефективності, ментальних якостей вільної людини у контексті творення екологічного громадянського суспільства;
  • познайомляться з місією й освітніми пропозиціями для молоді Фонду родини Богдана Гаврилишина;
  • з’ясують можливості й інструменти активної суспільної і громадської участі;
  • потренують навички критичного і креативного мислення, аналізу тексту, філософського міркування, запитування, активного слухання, переконливої аргументації, рефлексії, комунікації, особистісного розвитку, проєктної діяльності, написання есе.
  • виконають творчі тематичні завдання, випробують власний інтелектуальний потенціал та мотиваційний ресурс;
  • згенерують ідеї власних локальних ініціатив.

За умови долучення до 80% програмних активностей та виконання завдань слухачі отримають Сертифікат учасника Школи.

Участь у Школі безкоштовна.

Мова навчання та спілкування – українська.

Ви дізнаєтесь про феномен українця зі світовим іменем — Богдана Гаврилишина, про його внесок у справу державної розбудови та репрезентації України на міжнародній арені.

З’ясуєте поняття персональної відповідальності та особистої ефективності, ментальних якостей проактивного громадянина у процесі творення демократичного суспільства.

Обговоримо практики саморозвитку, потренуємо м’які навички, вміння філософського запитування, міркування, дискусії, рефлексії.

Долучайся за лінком: http://surl.li/klowf

Всеукраїнська школа філософії
Догори