Запрошуємо на  Всеукраїнську літню наукову школу з розвитку креативності «Не байдики бити, а разом творити»!

Що може бути краще для учнів у кінці навчального року, ніж побувати в комфортній атмосфері довірливих відносин із однолітками зі спільними інтересами, разом з ними пізнавати нове та творити?

До участі можуть долучитися учні 1‑5 класів (віком 6-12 років), безкоштовно.

Літню школу проводить відділ освітніх програм центру інтерактивної музейної науки Національного центру «Мала академія наук України» 4, 5, 6 та 7 липня 2023 року з 17:00 до 20:00 год. (буде перерва та руханки).

Відбуватимуться заняття школи в онлайн-форматі на платформі Zoom.

Мета літньої школи – розвинути в учасників навички критичного та креативного мислення і командної роботи, а також навчити застосовувати їх на практиці.

На заняттях ми оптимально використаємо час, розділивши наші щоденні зустрічі на дві частини. У першій половині дня діти будуть знайомитися з цікавими особистостями та отримувати нові знання та вміння, а після перерви працюватимуть у командах над короткотривалими проєктами, застосовуючи отримані знання на практиці для вирішення практичних завдань.

Ми створимо територію «Без байдиків», де кожна дитина працюватиме з радістю та зможе задовольнити свою потребу в пізнанні нового.

Незважаючи на онлайн-формат, ми будемо разом працювати і навіть чаювати разом під час «байдики-брейків». Тож радимо підготувати смаколики заздалегідь!

 

Після завершення літньої школи кожен учасник отримає сертифікат, новий досвід і багато позитивних емоцій та спогадів.

Усіх зацікавлених запрошуємо заповнити заявку на участь до 30 червня включно за покликанням: https://forms.gle/uoEUjskPTU6BMNpk9

Максимальна кількість учасників – 20 (перші 20 бажаючих, які заповнять заявку, зможуть взяти участь у заході).

Гайда творити разом!

Всеукраїнська літня школа з розвитку креативності
Догори