У випуску відеопроєкту #CVIDOMI: відбудовувати країну героїня Вікторія Кучерява розповідає про свій шлях рятувальниці – від рішення піти у цю професію до історій, що надихають у роботі найбільше.

 Де навчалася? Чи підтримували батьки та друзі у її професійному рішенні? Що найважче у роботі рятувальниці пожежної частини та як зростати у цій професії? Про все розповіла Вікторія Кучерява, яка колись твердо вирішила стати пожежною рятувальницею і жодного разу не пошкодувала про це.

Дізнаєтесь також про спеціалізації рятувальників /-ниць ДСНС, як відбуваються виїзди на гасіння пожеж, що мають знати і вміти пожежні рятувальники/-ці, де  навчатися на рятувальницю чи рятувальника ДСНС, складнощі професії рятувальників / -ць, перспективи професійного зростання,  міфи у професії.

Переходьте до випуску: http://surl.li/huxil

Подкаст створила Мала академія наук України  для кампанії CVIDOMI_відбудовувати_країну в межах проєкту «Трамплін до рівності», що імплементується Фонд Народонаселення ООН в Україні – UNFPA Ukraine у партнерстві з Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції  та за фінансової підтримки Embassy of Sweden in Kyiv.

Подкаст «Наукові теревені»: рятувальниця ДСНС Вікторія Кучерява
Догори