Що таке TED-Ed Club? Мабуть, ви чули про таку топову міжнародну конференцію як TED. Серед її спікерів – відомі письменники, нобелівські лауреати та навіть президенти. Через популярність TEDвиникла і глобальна спільнота TED-Ed Club. Це майданчик, на якому учні та студенти прокачують навички презентації власних ідей. Завдяки Малій академії наук така спільнота зявилася і в Україні.

 Якщо маєте фантастичну ідею або приголомшливий досвід, мрієте надихати та мотивувати людей і змінювати світ на краще, то приєднуйтесь до нашої TED-Ed Club спільноти!

Чим займаємося?

Аналізуємо успішні виступи й розбираємо фішки потужних спікерів. Генеруємо ідеї та перетворюємо їх у промови формату TED-конференцій. Працюємо над самопрезентацією та власним стилем, а ще прокачуємо soft-skills, вчимося сторітеллінгу і вдосконалюємо ораторське мистецтво. А найголовніше – залишаємо зону комфорту та приймаємо виклик – поділитися своєї ідеєю зі світом.

Хто бере участь в TED-Ed Club?

Майбутні бізнесмени та письменники, інженери та підприємці, науковці та митці, мрійники та винахідники, дизайнери та психологи, лікарі та освітяни… Та й що вже тут… всі-всі наполегливі й натхненні підлітки, які готові до локальних та глобальних змін, а також діяти тут і зараз.

Старт-фініш курсу: 16 лютого – 11 травня.

13 онлайн зустрічей щочетверга з 17:00 до 18:30.

Після закінчення курсу ми проведемо зйомку фінальних відео, які завантажимо на ютубщину Малої й канал TED-Ed Student Talks. Найкращі промови опублікують у відкритому доступі, а ще вони отримають шанс здобути відзнаку від спільноти TED.

Як долучитися?

Для участі потрібен ентузіазм, вік 13-18 років, рівень англійської B2/C1 та заповнена анкета до 3 лютого. Переходьте за цим лінком: https://forms.gle/cpBUjuHaLe94PMRW8

Набір 9-го сезону TED-Ed Club
Догори