МАН разом із партнерами в межах кампанії «#CVIDOMI: відбудовувати країну» запустила подкаст «Наукові теревені». Це контент для тих, кого цікавить наука і все, що з нею пов’язане, для тих, хто роздумує над тим, яку професію обрати, щоб у майбутньому долучитися до відбудови України, і загалом для всіх, хто цінує якісний контент. 

Ведучий подкасту спілкується з неймовірно цікавими гостями про науку та кар’єру в цій сфері. Слухачі зможуть зазирнути за лаштунки як популярних, так і маловідомих професій, дізнаються, як науковці допоможуть у відбудові України, і почують корисні поради, що полегшать вибір майбутнього фаху.

Гості першого сезону — надзвичайні жінки, науковиці й інноваторки, які побудували кар’єру за STEM-напрямками, тобто в галузях природничих наук, інженерії, технологій і математики.

У першому випуску математикиня й дослідниця океанічних хвиль Катерина Терлецька розповідає про свій шлях у професію, про те, ким працюють математики та чи є сенс будувати кар’єру в цій сфері, про те, що ж вивчають дослідники океанічних хвиль, а також про математичне майбутнє України.

Слухайте перший випуск на SoundCloud і ApplePodcast.

Цей подкаст створено в межах проєкту «Трамплін до рівності», за підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення, та Посольства Швеції в Україні.

Мала академія наук запустила подкаст «Наукові теревені»
Догори