Економічна Олімпіада — плід інтелектуальних зусиль Інституту економічної освіти (INEV) у Чехії. Місія INEV — пробудити в підлітків інтерес до вивчення економіки. Економічна Олімпіада проводиться в 7 країнах. У 2023 році Economic Fundamentals Initiative (EFI) готується провести конкурс ще у 6 країнах.

Що це за конкурс та як він проходить?

Це змагання з економічного мислення між школярами різних країн від Bendukidze Free Market Center у партнерстві з Economic Fundamentals Initiative.

Олімпіада складається з 4 етапів: шкільний, регіональний, національний та міжнародний. На національний етап потраплять близько 50 найкращих учасників, а 5 із них представлять Україну на міжнародному конкурсі з представниками з понад 17-ти країн світу.

Хто може позмагатися?

Для участі в олімпіаді не потрібно навчатися у спеціалізованій школі або класі. Достатньо цікавитись темою, вміти мислити по-економічному і бути учнями 10-11 класу.

Як долучитись?

Щоб взяти участь в олімпіаді, вчителям необхідно зареєструвати свою школу за лінком, яким ми ділимося нижче. Так вчителі стануть координаторами шкільного туру у своєму навчальному закладі. Кількість учасників, яких можуть подати вчителі необмежена.

Встигнути зареєструвати навчальний заклад потрібно до 28 лютого.

https://cutt.ly/z3rwBwr

Дізнатись більше про олімпіаду можна на сайті EFI: https://lp.econfun.org/ukrainian

А також на вебінарах, які організатори проведуть вже з 8 по 12 лютого. Зареєструватися можна за лінком: https://forms.gle/2o2TQP2x6R1NBzRu7

Із запитаннями звертайтесь за адресою: info@bendukidze.org

В Україні проведуть першу Міжнародну економічну олімпіаду від чеського Institute of Economic Education (INEV)
Догори